Varför SelfGo?

 • Du sparar pengar
 • Du sparar tid & energi
 • Du får hög säkerhet

Se video!

Varför SelfGo?

 • Du sparar pengar
 • Du sparar tid & energi
 • Du får hög säkerhet

Se video!

Du spar tid & energi

För att magasinera hos de vanliga företagen krävs ofta att man

 1. Åker fram & tillbaka från bensinstation för att hyra släp eller lastbil
 2. Fyller släpet med alla ens saker
 3. Åker till magasineringslagret
 4. Lastar ut allt från släpet och in i magasinet
 5. Åker och lämnar släp och sedan hem igen

Med oss behöver ni endast genomföra nummer 2. Så istället för att spendera en hel dag åt att lasta, lossa & konka så låt oss göra jobbet åt er.

Lägre priser till er

Eftersom vår modell går ut på att vi tar förrådet till er istället för att ni ska komma till oss så har inte vi samma behov av att ligga lika centralt som våra konkurrenter. Resultatet blir då att vi kan förvara era saker i våra uppvärmda lokaler men ändå spara in på stora anläggningskostnader och därmed erbjuda lägre priser till er. Vi kan därför erbjuda Stockholms lägsta priser genom vår Prisgaranti

Hög säkerhet

Vi på SelfGO ser givetvis till att era saker förvaras med högsta säkerhet inomhus i en uppvärmd inhägnad fastighet med kameraövervakning och larm dygnet runt samt rondering under nätterna. Dessutom är alla våra förråd försäkrade.
Och eftersom ni själva låser ert förråd har ingen annan än du tillgång till era saker.

Jag vill boka förråd

Magasinering vid alla tillfällen

Flytt från bostad eller kontor – Vid flytt kan det ibland dröja några månader från att man lämnar den gamla lägenheten tills att man får tillträde i den nya. Med oss kan ni fylla förrådet på utflyttningsdatumet på er gamla adress och få förrådet levererat till den nya adressen på tillträdesdagen.

Säsongsmagasinering – När hösten kommer och utemöblerna ska in kan vi komma med ett förråd till er där ni enkelt kan förvara sakerna. På samma gång kan ni då passa på att ta ut vinterdäcken, barnens hockeyutrusting eller julgransdekorationerna som ni haft i förrådet under sommarhalvåret.

Renovering – Ska ni slipa om golvet ett rum i taget eller riva en vägg? Oavsett behövs ofta att man tömmer rummen på möbler under tiden. Vi förvarar era möbler under tidens gång och ser till att det levereras när ni är klara.

Ont om plats – Ibland är det så att man helt enkelt inte har plats. Vi hjälper er hitta en lösning som passar just era magasineringsbehov.

 

SelfGO Storage

Kunders rekommendationer