Frågor & Svar

 

Hur funkar det?

Så funkar det i tre enkla steg

 

Har man tillgång till sina saker under magasineringstiden?

Absolut, antingen kan ni komma ut till vår anläggning för att fylla på/ tömma saker ur ert förråd, för det tar vi ut en avgift på 150 kr/tillfälle. Hör bara av er i förväg så ställer vi fram ert förråd. Eller så kan ni beställa hem förrådet till er så kör vi ut det och ni kan hämta ut eller fylla på med saker.

Är det säkert att förvara hos SelfGO?

Ja. För att ni ska kunna vara lugna och veta att era saker är i trygga händer är våra uppvärmda fastigheter både inhägnade och larmade samt utrustade med kameraövervakning 24 timmar om dygnet. Dessutom kan ni sätta ert egna lås på förrådet när ni fyllt klart så ingen annan än ni har nyckel till förrådet.

Kan ni ställa förråden utanför lägenhetshus?

Självklart. Bor du i en lägenhet med endast gatuparkering utanför er port löser vi det. Våra chaufförer är proffs på att fickparkera släpvagnarna och vi får använda oss av både lastzoner och platser med parkeringsförbud så ni får förrådet närmast möjligast er port.

Är mina saker försäkrade?

Ja, i grundpriset ingår en försäkring för ett godsvärde upp till 10 000kr per förråd. Vi rekommenderar er även kolla med ert hemförsäkringsbolag då den ofta redan täcker gods vid magasinering.

Går det att köpa flyttlådor av er?

Ja, vi säljer flera artiklar som ni kan tänkas behöva till flytten. Allt från flyttlådor till packfiltar. Säg till när ni bokar vad ni behöver så tar vi med det när vi levererar förrådet eller få det hemkört i förväg. Prislista för flyttmaterial finner ni här.

Går det att beställa på helger?

Givetvis. Vi förstår att många har svårt att sätta av tiden som krävs på vardagar och erbjuder därför möjligheten att få förrådet leverart även på lördagar & söndagar.

Har någon annan tillgång till mina saker?

Nej, eftersom det är ni själva låser är det bara ni som kan komma in i förrådet.

Måste jag ha eget lås?

Tanken är att det endast är ni som ska ha nyckeln till ert förråd så ni kan därför fästa ett eget hänglås när ni är klara. Skulle ni inte ha något lås till hands kan vi erbjuda hänglås som vi tar med oss när vi levererar förrådet och som ni får behålla nyckeln till.

Vad är minsta hyresperioden?

Vi har ingen gräns på hur kort eller lång tid man får hyra. Man betalar löpande för varje ny påbörjad månad utan någon bindningstid.

Kan jag beställa flera förvaringsutrymmen om jag behöver?

Självklart, ni kan beställa så många ni vill. Medan ni fyller det ena förrådet hämtar vi det andra. Märker ni under tiden att ni inte får plats kan ni höra av er så kör vi ut ytterligare ett.

Vad är förbjudet att förvara?

Saker och föremål som är:

  • Flytande
  • Frätande
  • Brandfarligt
  • Explosivt
  • Giftigt
  • Farligt
  • Oersättligt
  • Olagligt

(Listan är inte fullständig)

Hör av er till oss om ni har några frågor gällande förbjudna föremål.

Vad kostar det?

Se våra priser här

Hur betalar man?

Faktura skickas via vårt Invoice Finance i samband med att ni påbörjar er hyresperiod till er via det sätt som ni önskar d.v.s. via post, elektroniskt eller som PDF.

Fler frågor?

Vi svarar gärna om ni har några fler funderingar. Skicka er fråga till info@selfgostorage.se

Kunders rekommendationer